0
Fudbal

NEVEROVATNA PODRŠKA: Više od 100.000 navijača dočekalo fudbalere na treningu! (VIDEO)

Objavljeno: 01.11.17 u 17:53

Kada je pred revanš utakmicu finala Lige šampiona Afrike rukovodstvo Al Ahlija zakazalo otvoreni trening, ne verujemo da su ni sami naslućivali šta ih na njemu očekuje.

Egipatski klub u subotu će u Kazablanki odigrati odlučujući meč za titulu prvaka Afrike, protiv domaćeg Vidada a ideja je bila da se otvaranjem kapija stadiona, na jednom od poslednjih treninga pred put u Maroko, dozvoli navijačima da ljubimcima pruže podršku.

Izvor:Youtube/O Canto das Torcidas

Ipak svi su ostali u šoku kada ih je na treningu doćekalo više od 100 000 navijača, što je za 25 000 više od zvaničnog kapaciteta stadiona. S toga je na desetine hiljada navijača ostalo na terenu i čak oko samog stadiona a iz kluba su odlučili da otkažu trening, šokirani prizorom, koji će im, kako su istakli biti najveći motiv u subotu.

Al Ahli je do sada osam puta bio šampion Afrike, poslednji put 2013. godine a imaju realne šanse da to postanu i po deveti put, pošto je prvi meč u Kairu okončan rezultatom 1:1.

Izvor:Yotube/Muhamad Elmansi

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter