0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA KINE: Piksijev Gvangžu bolji od Tijanđina, gol i asistencija Nemanje Gudelja (VIDEO)

Objavljeno: 29.10.17 u 11:20

Kineski fudbalski šampionat se polako bliži kraju a u pretposlednjem kolu, viđen je srpski duel, između Dragana Stojkovića Piksija i Nemanje Gudelja.

Gvangžu R&F koji sa klupe predvodi legenda Crvene zvezde, je kao domaćin savladao Tijanđin TEDU našeg reprezentativca Nemanje Gudelja sa 3:2, i tako zaustavio njihovu seriju od četiri vezane pobede.

Nakon tihog prvog poluvremena, koje je zvršeno sa miroljubivih 0:0, u nastavku smo videli pravu goleadu a jedan od najzapaženijih na terenu bio je Gudelj koji je zabeležio po gol i asistenciju u porazu svog tima.

Najpre je Renatinjo u drugom minutu nastavka doneo vođstvo domaćinu, da bi u 66. minutu Frenk Ačempong doneo izjednačenje TEDI na asistenciju srpskog veziste.

Nakon toga usledilo je malo zatišje a onda su u samom finišu meča viđena su još tri pogotka. U periodu od 78. do 82. minuta Aposolos Janu je sa dva pogotka razrešio dileme oko pitanja pobednika, da bi u sedam minuta pre kraja končan rezultat postavio Nemanja Gudelj.

Kolo pre kraja Stojkovićev Gvangžu R&F zauzima peto mesto na tabeli sa tri boda manje od trećeplasiranog Hebeija, dok je Tjanđin i pored današnjeg poraza obezbedio opstanak u ligi, odličnim finišom sezone.

 

Izvor:Youtube/China Brasil Futebol

 

Superliga Kine 29. kolo

Beijing -Čongkving 1:0

Čangčung-Čongkving 3:1

Gvangžu R&F- Tianđin TEDA3:2

Gvižu-Šandong 3:0

Hebei- Guangžu Evergrand 3:0

Henan-Šangaj SIPG 2:4

Đingsu-Peking Guan 1:0

Šangaj Šehua-Janbian 5:1

Tijanđin Kuanđian- Lajoning Šenjang 4:1

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter