0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI SLEDI POVRATAK: Kom igraču Zvezdan Terzić šalje poruke posle svakog gola?

Objavljeno: 28.10.17 u 10:20

Napustio je Crvenu zvezdu, ali povratna karta na stadion ‘Rajko Mitić’ nije daleko, ako ovaj momak nastavi da rešeta mreže kao što to do sada radi.

Došao je na stadion ‘Rajko Mitić’ prošle zime kao veliko i skupo pojačanje. Ipak, nije se snašao, lopta na Marakani drugačije odskače. Letos se nije našao u prvom planu kod novog trenera Vladana Milojevića i tražio je da ode negde na pozajmicu. Otišao je nazad, kući, u Radnički iz Niša. Sada je na 12 utakmica za ‘Real sa Nišave’ postigao osam golova.

– Kada sam video da u Crvenoj zvezdi ne računaju najozbiljnije na mene, tražio sam da me puste na pozajmicu. Želeo sam da igram, da radim ono što najbolje umem, da dajem golove. Drago mi je što sam se vratio u Niš, ovde imam maksimalnu podršku i trudim se da je na pravi način opravdam iz utakmice u utakmicu – rekao je Milan Pavkov za ‘Novosti’.

FOTO: STARSPORT

Kako kaže, ugovor sa Zvezdom ima na još dve godine, ali je srećan što je trenutno u Nišu gde se preporodio.

– Žao mi je zbog toga, prošle zime sam na „Marakanu“ stigao kao pojačanje. Prošao sam čitave letnje pripreme na Zlatiboru, postigao gol na prvom prijateljskom meču… Ipak, nisam dobio pravu priliku, a misim da sam je zaslužio. Sa Zvezdom imam ugovor na još dve godine i biću srećan kada iz kluba budu rešili da me vrate sa pozajmice. Moje je da se nametnem dobrim igrama i golovima u Radničkom.

Otkrio je i od koga iz uprave kluba iz ‘Ljutice Bogdana’ redovno dobija poruke kada postigne gol.

– Najviše sam u kontaktu sa Milićem i igračima iz mlađe garde. Naravno, drago mi je što crveno-beli odlično igraju ove sezone, što su napravili zapažene rezultate u Evropi. Isto tako, prija mi kada posle svakog pogotka koji postignem dobijem čestitke od direktora Zvezdana Terzića. Svaki put kada sam bio strelac poslao mi je barem poruku podrške. To mi mnogo znači – zaključio je Pavkov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter