6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BURA OKO SERGEJA MILINKOVIĆ-SAVIĆA, PRITISAK NA MUSLINA: Lacio traži nerealnu sumu, a ‘nebeskoplavi’ krivca vide u – Srbiji!

Objavljeno: 28.10.17 u 16:11

I Italiji već neko vreme traje polemika o Sergeju Milinković – Saviću. Mediji smatraju da u Rim neće stići ponuda od 100 miliona evra, koliko traži Lacio, kao i da dizanjem cene klub pokušava da izvrši pritisak jer SMS ne igra za reprezentaciju.

Polemika je na intenzitetu dobila nakon odluke Lacija da za vezistu traži čak 100 miliona evra. Mnogi veliki evropski klubovi su začuđeni ovakvim poslovanjem Lacija, jer su procene da nikada tolika ponuda neće stići u Rim, dok su one od letos bile manje nekoliko puta.

Kako tamošnji mediji prenose, čelnicima Lacija smeta što popularni SMS nije deo reprezentacije Srbije, pa pokušavaju da raznim „nepostojećim“ ponudama nateraju FS Srbije i selektora Slavoljuba Muslina da uvrsti ovog fudbalera na spisak igrača za mečeve sa Južnom Korejom i Kinom, koji su na programu 10. i 14. novembra.

U ponedeljak bi Muslin trebalo da odredi 22 igrača za mini turneju na Dalekom istoku, u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. 

0
0

6 Komentara

  1. dekipirocanac…ti kao da si pao sa Marsa, Muslin je uništio reprezentaciju, ostane li sledi potop. Javna tajna je da je u dilu sa pojedinim menadzerima…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter