2
Evropske lige

‘GROF’ OD RUSIJE: Bivši trener Crvene zvezde ‘smrt’ za velikane (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.17 u 20:41

Posle Zenita, ekipa Arsenala iz Tule pobedila i učesnika Lige šampiona ekipu CSKA iz Moskve i to golom srpskog fudbalera koji je ponikao u Crvenoj zvezdi.

Izgleda da ruski giganti počinju da sanjaju Miodraga Božovića i Arsenal iz Tule, koji se posle dolaska na kormilo bivšeg trenera Crvene zvezde se „pretplatio“ na pobede nad favoritima. Posle Ahmeta, Krasnodara i Zenita poneđen je i CSKA iz Moskve. Ekipa popularnog Grofa je na svom terenu slavila pogotkom našeg internacionalca Gorana Čaušića u 80. minutu. Igrač koji je nastupao u karijeri za Zvezdu, Rad i Eskišehir na poziv Božovića je stigao iz Osasune i doneo je vredna tri boda za čak sedmo mesto na tabeli, što je najbolji plasman tima u istoriji, koji je drugu sezonu u ‘elitnom’ rangu.

Trofejni rival iz prestonice i učesnik Lige šampiona je od 54. minuta imao igrača manje, a teren je zbog dva žuta kartona napustio Kučaev. Brojčana prednost donela je tri važna boda za miran nastavak šampionata, u kojem je primaran cilj da se opstane. Arsenal je na dobrom putu i sledeći ispit je u dalekom Habarosku narednog vikenda, kada se završava prvi krug.

0
0

2 Komentara

  1. Grof je car. Velimirovic urednik sportske rublike Blica nocas pije sedative. Sva ta hajka protiv Grofa potekla je od njega .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter