0
Evropske lige

FOTO: SEGA

HIT NA INTERNETU: Jedan od najboljih fudbalera današnjice se pohvalio da je kupio Srbina u svojoj omiljenoj igrici (FOTO)

Objavljeno: 26.10.17 u 18:25

Poznato je da vrhunski sportisti uglavnom svoje slobodno vreme, kojeg nemaju mnogo, znaju da koriste igrajući video igre.

Jedna od onih popularnijih, pogotovo među fudbalerima, jeste ‘Fudbal menadžer’.

Igrica koju proizvodi kompanija Sega je prva na listi taktičko-sportskih video igara u kojoj igrač ima ulogu trenera, za razliku od drugih u kojima se akcenat uglavnom baca na igrače.

‘Fudbal menadžer 2018’ će svetlost dana ugledati tek 10. novembra, ali ga već neki posebni igrači igraju. Jedan od njih je Antoan Grizman, jedan od najstrastvenijih igrača ‘Menadžera’ od fudbalera.

Njemu je kompanija Sega uručila najnoviju igru pre nego što je ona puštena u prodaju, a napadač Atletiko Madrida je odmah počeo sa igranjem. Na društvenoj mreži Instagram se Grizman pohvalio fotografijom svog tima u igrici, Marseja, a i igračima koje je doveo na letnjem prelaznom roku. Verovali ili ne, desno krilo je ostavio za Andriju Živkovića:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter