1
Fudbal

ORLIĆI BLIZU EP: Kadeti obezbedili plasman u elitnu rundu kvalifikacija

Objavljeno: 24.10.17 u 19:06

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije pobedom nad Grčkom u Staroj Pazovi, rezultatom 3:2 overila je prvo mesto u grupi i plasman u elitnu rundu kvalifikacija.

Obe selekcije su i pre ove utakmice imale obezbeđen plasman u narednu rundu, sa po dve pobede, međutim ovaj meč je bio važan jer je donosio povlašćeno mesto u žrebu u elitnoj rundi.
Grčka je u pozovi u dva navrata vodila, a naši momci su stizali i na kraju prestigli rivala i na kraju upisali važnu pobedu.

„Heleni“ su došli u vođstvo u 19. minutu utakmice preko Tiamanisa, da bi Vidosaljvević početkom drugog poluvremena poravnao na 1:1 iz penala. Svega šest minuta kasnije gosti su ponovo poveli pogotkom Mavrudisa, ali je naš tim odlično finiširao i golovima Mitrovića u 71. i Novakovića u četvrtom minutu sudijske nadoknade došli do preokreta i trijumfa.

Podsetimo, pre utakmice sa Grčkom naša selekcija do 17 godina slavila je protiv Gibraltara i Norveške.

0
0

1 Komentara

  1. Covek koji je selektirao ove klince 3 godine je najzasluzniji za ovo…sto ih nije vodio u kvalifikacijama je drugo pitanje….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter