3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TAVAMBA: Idemo u Albaniju da igramo fudbal

Objavljeno: 17.10.17 u 22:29

Partizan ovog četvrtka očekuje meč u Elbasanu protiv ekipe Skenderbega, a jedna od najvećih uzdanica crno-belih je Leandre Tavamba.

Tavamba je u intervjuu Novostima istakao da u Albaniju on i saigrači idu da bi igrali fudbal:

Mi tamo idemo da igramo fudbal, a moje je da postignem gol i doprinesem uspehu tima. Verujem da ću uspeti da zatresem mrežu Skenderbega. Ipak, mnogo je važnije da ostvarimo pobedu nego da nečiji učinak bude u prvom planu. Imam mnogo samopouzdanja i spreman sam da uvek prihvatim odgovornost u igri. Ne idemo sa razmišljanjem da bi remi bio dobar rezultat. Idemo po pobedu, to nam je cilj i pored toga što će u Elbasanu biti baš vruće, rekao je Tavamba za Novosti.

Svestan tenzija, Kamerunac je naglasio da on i njegovi saigrači ne osećaju dodatni pritisak:

Verujte mi da uopšte ne razmišljam o tome, a čini mi se da je tako i kod ostalih igrača. Mi smo profesionalci, naš posao je da igramo fudbal i budemo koncentrisani na teren, bez obzira na ono što nas okružuje, dodao je Kamerunac.

Za kraj, istakao je i da, shodno tradiciji, Partizan ide na pobedu:

Ne idemo sa razmišljanjem da bi remi bio dobar rezultat. Idemo po pobedu, to nam je cilj i pored toga što će u Elbasanu biti baš vruće, zaključio je Tavamba.

0
0

3 Komentara

    • Za tvoju informaciju, mi smo vec imali prilike da gledamo veliki Arsenal na nasem stadionu a vi cete na vasem gledati drugi tim Arsenala (nece im igrati sedmorica igraca za razliku od vas kiji cete biti u kompletnom sastavu). Pa ako ovakvu ekipu ne pobedite onda i ne zasluzujete da prodjete dalje.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter