0
Evrokupovi

SPORT NA TV: Vežite se, NBA manijaci, polećemo! Tu je i Liga šampiona…

Objavljeno: 17.10.17 u 08:50

Iako će danas najveći izbor biti u fudbalskoj Ligi šampiona, vest dana je da počinje nova NBA sezona reprizom prošlogodišnjeg finala Istoka.

Ljubitelji najjače košarkaške lige na svetu ponovo neće spavati. Posebno nakon dolazaka nove ‘ture’ Srba u NBA. Miloš Teodosić, Bogdan Bogdanović i Rade Zagorac priključili su se starosedeocima Nikoli Jokiću, Nemanji Bjelici i Bobanu Marjanoviću, te nas očekuje verovatno nikad zanimljivija sezona.

Ona će se otvoriti večeras od dva sata posle ponoći kada će Klivlend Kavalirsi igrati protiv Boston Seltiksa, inače timova koji su izvršili jedan od najvećih ‘trejdova’ prelaskom Kajrija Irvinga među ‘zelene’, a Ajzee Tomasa u redove šampiona istočne konferencije.

Ovaj susret biće prenošen na SportKlubu 1, a ova televizija će i ove godine raditi većinu prenosa ‘preko bare’.

Sa druge strane, ArenaSport je postala poznata po prenosima fudbalske Lige šampiona i to će biti slučaj i ovog utorka, kada nema fudbala na Javnom servisu Srbije.

U moru zanimljivih utakmica, biće ih čak osam, najveću pažnju privući će okršaji Mančester sitija i Napolija, Monaka i Bešiktaša, Real Madrida i Totenhema, Maribora i Liverpula

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter