0
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

IMA DRUGE PLANOVE: Kuman nezainteresovan za klupu Holandije

Objavljeno: 13.10.17 u 20:57

Iskusni stručnjak izjavio je da je on trener Evertona i da je potpuno fokusiran na klupske obaveze.

Nakon što su ostali i bez plasmana na drugo uzastopno veliko takmičenje, Holanđani su počeli da se bave licitacijom ko će na klupi nacionalnog tima naslediti Dika Advokata.

Jedno od trenera koji je spominjan kao najozbiljniji kandidat da preuzme posrnulog velikana jeste Ronald Kuman, koji trenutno obavlja ulugu menadžera Evertona.
Ipak iskusni stručnjak je demantovao da razmišlja o preuzimanju reprezentaciju svoje domovine, izjavivši da je potpuno fokusiran na obaveze sa liverpulskim klubom.

-Nisam iznenađen što sam među kandidatima, jer se moje ime pominjalo i prethodnih godina. Ipak, ja sam menadžer Evertona i to mi je najvažnije. Ništa drugo. Sada takve priče nisu realne jer imam dosta posla sa Evertonom- kazao je Kuman.

On je takođe izneo svoje viđenje o posrnuću reprezentacije, koja je godinama unazad igrala vodeću ulogu u svetskom fudbalu.

-Izgubili smo kvalitet u Holandiji. Mi sada nemamo istinski najbolje evropske igraće. Arjen Roben je bio poslednji među njima, ali on je završio reprezentativnu karijeru. Imamo dobre talente, ali oni previše brzo napuštaju zemlju i to se mora promeniti. Moramo da promenimo stvari po uzoru na Belgiju i Nemačku, ali ćemo se vratiti, jer smo uvek imali dobre igrače-, zaključio je Kuman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter