0
Fudbal

FOTO: FS SRBIJE

PORAZ BEZ ZNAČAJA: Republika Irska preokretom došla do pobede nad Srbijom

Objavljeno: 10.10.17 u 16:10

Posle vođstva golom Luke Ilica domacin u nastavku dosao do uspeha pogotcima Konora i Farugija

Poraz na kraju bez značaja, pošto se omladinska selekcija Srbije već plasirala u drugi krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Finskoj.

Posle prednosti na poluvremenu i potpune kontrole igre Orlića, domaćin je u nastavku napadima iz svih „oružja“ ostvario preokret za prvo mesto u grupi – 2:1 (0:1).

Jurili su izabranici Miloša Velebita remi, ali nisu imali snage da u trećem meču za šest dana izbegnu poraz i tako je Republika Irska završila na liderskoj poziciji.

Nasi su poveli pogotkom Luke Ilića u 29. minutu, a onda su „zeleni“ za desetak minuta poentirali preko Konora i Farugija, što im je bilo dovoljno za uspeh. U utakmici bez rezultatskog značaja Kipar je savladao Azerbejdžan.

Završne kvalifikacije su u martu, a tokom decembra biće poznati rivali Srbije i Republike Irske, koji se ne mogu sastati na narednom turniru.

Srbija je nastupila u sastavu: Popović, Valukin, Veselinović, Bošnjak, Terzić, Kojić (od 76. Đ. Jovanović), Petrović, Stanojev (od 70. Živković), S. Jovanović (od 62. Nikolić), L. Ilić, Joveljić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter