in ,

NIJE DOBRO: Oporavak Nojera će trajati dva meseca duže

Jeda od najboljih svetskih golmana Manuel Nojer najavio je da ga čeka oporavak čak i duži nego što se očekivalo u prvom trenutku.

Težak maler prati Manuela Nojera u poslednje dve godine. Posle osvojenog Svetskog prvenstva u dobrih rezultata sa Bajernom došlo je najpre do jedne povrede stopala i operacije, a zatim i obnove iste pre mesec dana.

Usledio je novi hirurški zahvat i ponovo dugo odsustvo sa terena, koja bi mogla da bude još veća posle novih informacija koje nam je podelio iskusni golman.

– Bilo je najavljeno četiri, ali oporavak bi mogao da traje i do šest meseci. Sve zavisi od procesa zarastanja… Za sada rehabilitacija ide dobro, veoma sam pozitivan i mislim da će biti bolje – rekao je Nojer za klupsku televiziju Bajerna.

Nemačka reprezentacija uspela je da se plasira na Mondijal u Rusiji gde će braniti titulu osvojenu u Brazilu 2014. godine. Selektor Joakim Lev ne brine.

– Nema potrebe da budemo neraspoloženi. Znam da Manuel može brzo da se vrati na svoj nivo, što će biti od izuzetne važnosti, pošto je najbolji golman na svetu poslednjih godina – istakao je Lev.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ZA NEPOVEROVATI: Koreanac sa dva autogola za minut ipo srušio svoj tim (VIDEO)

PONOVO NA UDARU GROBARA: Evo kako su navijači Partizana dočekali Filipa Čovića (VIDEO)