1
Fudbal

‘EGZEKUTOR’: Levandovski je danas srušio Peđu Mijatović i Ronalda, mada mu ‘CR7’ još uvek preti (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.17 u 21:47

Danas je oboren rekord jednih kvalfikacija za Svetsko prvenstvo i to po broju postignutih golova jednog igrača, mada trka još uvek nije gotova.

Predrag Mijatović je bio apsolutni rekorder od 1998. godine do danas. On je u kvalfikacijama za Francusku uspeo čak 14 puta da matira golmane, što nikome nije pošlo za nogom. Ipak, večeras je njegov rekord oborio Robert Levandovski koji je sa tri gola protiv Jermenije stigao do cifre od 15 golova.

Poljaku je ostalo da odigra još jedan meč sa Crnom Gorom, ali mu prvo mesto na listi strelaca i rekord nisu sigurni. Naime, u ovim kvalfikacijama je 14 golova postigao i Kristijano Ronaldo, kome je ostalo da odigra još dve utakmice. Protiv Andore u gostima i Švajcarske na svom terenu. Ipak, kritičari nisu oduševljeni skorom vedete Reala koja je u kvalfikacijama rešetala mrežu Anodre, Letonije, Fraskih ostrva i Mađarske.

Nažalost, rekord Peđe Mijatovića je srušen, a to je uradio Robert Levandovski.

0
0

1 Komentara

  1. Ja nerazumem stvarno ove ljude koji na svaki nacin pokusavaju da smanje ucinak Cr7 . Kao on daje golove slsbjm ekipama kao d drugi ne igrsju protiv tih slsbih ekipa on je dao atletuku dva outa po tri gola ove godine 4 gola bajefnu dva juvenutusu kome barsa nije dala ni jedan go o cemu pricamo ljudi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter