0
Evropske lige

MURINJO MOŽE DA ODAHNE: Lukaku nije ozbiljnije povređen

Objavljeno: 03.10.17 u 18:29

Fudbaler Mančester junajteda Romelu Lukaku nije ozbiljnije povređen i trebalo bi da bude spreman za naredne utakmice sa reprezentacijom Belgije.

Lukaku je bio na snimanju zgloba, ali nije ustanovljen nikakav prelom, ili oštećenja. On će narednih dana trenirati individualno. Prerano je reći da neće biti u sastavu za utakmice protiv Bosne i Hercegovine, ili Kipra – saopštio je Fudbalski savez Belgije.

Lukaku, 24-godišnji napadač, povredio se u nedelju na utakmici protiv Kristal palasa, u kojoj je postigao 11. gol otkako je došao iz Evertona tokom leta.

Reprezentacija Belgije se već kvalifikovala za Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine, pošto se nalazi na prvom mestu H grupe sa osam bodova više od drugoplasirane Bosne i Hercegovine.

U narednim utakmicama reprezentacije Belgije neće igrati ni kapiten Vensan Kompani zbog povrede lista. On je bio pozvan na okupljanje ekipe, ali se sada vratio u Mančester siti kako bi nastavio sa oporavkom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter