13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STRAŠNO: Slika Ognjena Mudrinskog iz bolnice od koje podilaze žmarci (FOTO)

Objavljeno: 02.10.17 u 18:10

Ognjen Mudrinski danas je operisan nakon teške povrede koju je doživeo protiv Partizana, a pred nekadašnjim napadačem Crvene zvezde i sadašnjom uzdanicom Čukaričkog je veoma dug oporavak.

Podsećamo, tokom jučerašnjeg meča na stadionu Partizana na Mudrinskog je startovao Everton, a igrač Čukaričkog je ostao da leži na travi. Ispotavilo se da je u pitanju prelom potkolenične kosti, pokidani ligamenti i iščašen skočni zglob, a prve prognoze su da će oporavak trajati najmanje šest meseci.

A koliko je ozbiljna situacija možda najbolje ilustruje ova fotografija:

FOTO: FK Čukarički

 

 

0
0

13 Komentara

  1. kako se zove onaj mesar iz zvezde što je u derbiju (mart ove godine) udesio alena stevanovića!?!
    musavci licemerstvu nikada kraja…

    0
    0
    Odgovori
  2. A cutite o drvoseci sikimicu koji je golmana pazara mogo da ubije na mestu,izvinuo se i smanjena suspenzija pa vi ste haos blagi uzas

    0
    0
    Odgovori
  3. Zao mi je ali faulovi su sastavni deo fudbala i posao zadnjeg veznog,a kada nama neko povredi igraca nikom nista(ne uporedjujem ovo sa slucajem mudrinskog znam da je njemu mnogo gore ali opet mi se borimo za evropu i svi nam trebaju)

    0
    0
    Odgovori
    • Sta ti baljezgas?! Pa kad je nekom vasem (laznom) igracu polomljena noga?! Nadj slomio ruku Basti krvnicki namerno, prosle sezone isto protiv cuke opet prelom noge gostujuceg igraca…sad opet?! Trebalo bi da cutis, da imas malo obraza…ali obraz – djon i jos laprdas!? Faul jeste sastavni deo ali brutalan se kaznjava drugacije, posebno ako taj isti panj od „zadnjeg veznog“ place kao devojcica kad ga napusavaju navijaci rada! Bukva od igraca!

      0
      0
      Odgovori
      • Vidim ne prozivate više Drinčića što je slomio nogu vašem Jovičiću zato što je povređen bivši napadač Zvezde, a i taj klub vodi bivši trener Zvezde i taj klub je usput filijala Zvezde, elem znači i Čukarički ima svog Pepea, ali to sad kod vas nije bitno, bitno je da pljujete Partizan jer ste kompleksaši, jer vas boli EVERTON još od gola sa Autokomande nabeđenom golmanu. Čovek se izvinio i poželeo brz oporavak, da je mogao lakše da startuje mogao je, tako isto Drinčić nije namerno u žaru borbe.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter