0
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

BAŠA DONEO VELIKU ODLUKU: Hteli su ga Zvezda i Partizan, evo šta je odlučio

Objavljeno: 02.10.17 u 10:50

Nekadašnji crnogorski reprezentativac doneo je jednu od bitnijih odluka što se njegove karijere tiče.

Već ravno tri meseca defanzivac nema klub nakon prekida saradnje sa francuskim Lilom.

Marko Baša je doneo odluku da ni ne traži novu sredinu, odnosno da okonča profesionalno bavljenje ovim sportom. Daleko od toga da crnogorski fudbaler nije imao ponude nakon što je postao slobodan, ali je ipak odlučio da se penzioniše u 34. godini.

Crvena zvezda je u nekoliko navrata pokušavala da dovede ovog fudbalera u svoje redove, što joj nije uspelo, dok se navodno i Partizan interesovao za usluge Baše. Po pisanju crnogorskog portala ‘CDM’, Marko Baša je ovog leta nakon raskida ugovora sa Lilom imao ponude nekih poznatih klubova poput Lacija, Štutgarta i Rostova.

Nakon igranja za omladince OFK Beograda, Marko Baša je svoju prvu profesionalnu sezonu odigrao za taj klub, a potom prešao u francuski Le Man. Preselio se u Rusiju 2008. godine kada je pojačao Lokomotivu iz Moskve, a već 2011. se vratio u Francusku od kada je bio član Lila.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter