1
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

‘KELN JE IPAK KVALITETNIJI’: Uzburkane strasti, Jojić pred Zvezdu i o navijačima

Objavljeno: 27.09.17 u 18:51

Sutra će u Nemačkoj koplja ukrstiti rivali koji imaju podjednaku želju, a i šanse, za dalji tok Lige Evrope.

U Kelnu će igrati domaća ekipa protiv Crvene zvezde koja je trenutno na boljoj poziciji u grupi.

Zahvaljujući remiju sa BATE iz Borisova, dok je Keln nakon preokreta pretrpeo poraz od Arsenala. Sutra će se igrati novo kolo grupne faze Lige Evrope i nova prilika za osvajanje bodova.

Pored trenera nemačkog tima, Petera Štegera, na konferenciji za medije u Kelnu prisustvovao je i čovek koji odlično poznaje crveno-bele, bivši fudbaler PartizanaMiloš Jojić. Ovaj vezni fudbaler će sasvim sigurno biti u centru pažnje na utakmici, a navijači Zvezde ga već dobro pamte po onom poznatom golu u ‘večitom derbiju’.

– Navijači iz Srbije, kako Zvezdini, tako i Partizanovi, poznati su po tome da prave sjajnu atmosferu. Ali, mi igramo kod kuće, naših navijača će biti više i uveren sam da će napraviti razliku u našu korist, počeo je Jojić o navijačima, a potom se osvrnuo i na onaj igrački deo:

– Sve je pitanje karaktera i tipičnog nemačkog mentaliteta. Možemo da pobeđujemo. Trenutno, nismo u dobroj poziciji, ali smo kvalitetniji od Crvene zvezde. Moramo da igramo fudbal i kontrolišemo utakmicu, izjavio je Srbin.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter