0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FILIP MLADENOVIĆ ZA HOTSPORT: Crvena zvezda ima velike šanse u Kelnu

Objavljeno: 27.09.17 u 10:40
Nemci su u panici posle serije loših rezultata, a treba igrati čvrsto i biti strpljiv u napadu – kaze bivši levi bek oba kluba.

Afirmisao se Filip Mladenović u Crvenoj zvezdi, potvrdio kvalitet u Bate Borisovu odakle je stigao u Keln, koji ga je u januaru prodao Standardu iz Liježa. Levi bek dobro poznaje domaćina, koji je loše startovao u Bundes ligi.
 
–  Nemci su u panici posle serije loših rezultata, a na ovaj meč gledaju kao prekretnicu u sezoni. Neće se štedeti i izvešće najbolji tim na koji mogu da računaju, želeći konačno da pobede – kaze za HotSport, bivši igrač oba kluba.
 
Navijači će napuniti tribine.
 
Za njih je ovo nešto novo, pošto nisu igrali u Evropi više od dve decenije. U Londonu ih je bilo nekoliko hiljada, a veoma su verni i stvaraju dobru atmosferu na tribinama. Ipak, niko nema što Zvezdine pristalice mogu da prirede i znam da dolaze iz svih krajeva Evrope.
 
Nemci prete da će upisati tri boda.
 
Odlaskom Modesta u Kinu, pa i pojedinih igrača iz drugog plana došlo je do pomaka sistema i postoji problem sa organizacijom igre i realizacijom. Oni će pritisnuti, biti agresivni i bitno je na početku „spustiti loptu“.
 
Šanse Crvene zvezde nisu male.
 
Čvrstina u duelima, dobra koncentracija su prvi preduslov, a onda strpljenje u napadu i da se čeka greška rivala. Rizikovaće Nemci, ako im ne bude išlo i to može da se iskoristi pošto ekipa ima dobre pojedince – poručio je na kraju Mladenović.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter