3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRESEKAO ĐUKIĆ: Novi napadač i dva debitanta napadaju Radnički

Objavljeno: 17.09.17 u 09:12
Svaki meč donosi nove zadatke, a igranje dva puta nedeljno je ritam koji čeka Partizan do kraja meseca.

Trener Miroslav Đukić se odlučio na niz promena u najboljem sastavu za meč sa Radničkim iz Niša u Humskoj, a kako saznaje HotSport priliku će dobiti dva debitanta i novi napadač. U odbrani će prvi put biti Mitrović i Antonov, a uz Tavambu verovatno Solomon.
 
Kapitenu Vulićeviću i levom beku Miletiću sledi odmor, a njihove uloge su namenjene Miletiću i Antonovu, a prvi put će štoperski tandem činiti Ostojić i novajlija Mitrović. U vezi se očekuju Jevtović i Everton uz Jankovića i iskusnog Zorana Tošića.
 
Prethodna dva meča sa klupe je ulazio Solomon i dobio pohvale trenera Đukića, pa će verovatno početi predstavu sa Nišlijama pored standardnog Tavambe. Ova opcija znači selidbu na klupu Ožegovića… Na spisku povređenih je i dalje Suma.
 
Projektovan sastav Partizana: Stojković, Miletić, Ostojić, Mitrović, Antonov, Everton, Jevtović, Janković, Tošić, Solomon, Tavamba.
0
0

3 Komentara

  1. reba uklopiti Ogija i on treba da igra sve dok ne da gol ohrabrenja. To je sustina psiholoskog podsticaja za napadace. Solomon moze da udje i umesto Pantica u drugom delu meca/. Pantic ce zameniti opet Jankovica maestra, da se jos malo odmori. Naravno , treba da bude na klupi za svaki slucaj.

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo vi odradite posao kako treba, ako su u Partizanu znaci profesionalci su bez obzira ko je na terenu a uz to bitno takodje i da Stolica sa Vozdovcem danas savlada Zvezdu, pobedi, neka bude tako, da Partizan trijumfuje nad Radnickim a Zvezda izgubi od Vozdovca, neka bude tako, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter