3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BATE PONEO LEPE UTISKE: Zadovoljstvo je igrati u ovakvom ambijentu!

Objavljeno: 16.09.17 u 09:49

BATE je došao kao autsajder u Beograd, ali se kući vraća zadovoljan, na teškom gostovanju osvojen je bod, ko zna možda i veoma važan u konačnom zbiru.

Prestonica Srbije je Belorusima ostala u lepom sećanju, ne samo rezultatski, već i zbog ambijenta u kakvom su igrali na stadionu ‘Rajko Mitić’.Utiske je posle meča preneo povremeni reprezentativac Srbije Nemanja Milunović.

– Prelep ambijent, obe ekipe su dobro odigrale, tako da je rezultat realan. Dugo smo se pripremali za ovaj meč, pažljivo smo analizirali sve Zvezdine utakmice u Evropi i zato smo pripremili malo zatvoreniju taktiku. Kada smo primili gol, znali smo da uzvratimo i dođemo do izjednačenja, što na ovom stadionu nije lako. Kod kuće igramo mnogo ofanzivnije, biće zanimljivo i u revanšu – najavio je već revanš krajme novembra srpski fudbaler.

Nemanja Milunović se osvrnuo i na svoje duele sa Ričmondom Boaćijem.

– Jak je, nezgodan. Trudili smo se da ne prima lopte kada je okrenut leđima, jer je i tada jako opasan. Odradili smo dobar posao, uspeli smo da ga sačuvamo. Kod primljenog gola, Zvezda je izvela brzu akciju, nismo stigli da se postavimo najbolje. I na ovom meču crveno-beli su pokazali da imaju odličan tim, da su se zasluženo našli posle deset godina u Ligi Evrope i ja im od srca želim, da uz BATE, prođu u narednu rundu – zaključio je Milunović.

Crvena zvezda 28.septembra gostuje u Kelnu, dok BATE Borisov dočekuje Arsenal.

0
0

3 Komentara

  1. Kaze ovaj zeli da prodju zvezda i bate ahahhahahhhhahhhah samo u snovima mogu da prodju.
    Posle grupe U EVROPI SAMO PARTIZAN!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter