6
Domaći fudbal

FOTO: YouTube

VESNIK IZ BERNA: Evo kako bi izgledao stadion Partizana 2009.godine, ali… (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.17 u 10:43

Partizan gostuje danas Jang Bojsu u okviru prvog kola grupne faze Lige Evrope, a utakmica u Bernu se igra na stadionu sa veštačkom podlogom pod nazivom ‘Švajcarska’.

To je urednik ‘Partizanovog vesnika’ Željko Pantić iskoristio kako bi podsetio sve Grobare da je sličan stadion na krovu Tržnog centra trebalo da dobije ‘parni valjak’ 2009. godine, ali da je uprava koja je to planirala oterana. Tu je i intervju sa generalnim direktorom Jang Bojsa Vanjom Grujelom. Pogledajte 114. epizodu Partizan TV-a:

0
0

6 Komentara

  1. Navijac sam Zvezde ali kao sportski covek pratim sve vesti i cenim i postujem sve klubove…I Partizan i Zvezda i zasluzuju i treba da imaju mnogo bolje stadione…PRIVATIZACIJA

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizan je pokraden tako sto mu drzava nije dozvolila da mu strani investitor sagradi stadion, na tudjoj zemlji i da srusi vec postojeci stadion vojske koji mu ne pripada. Joj koja je ovo neopevana budala!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja razumem grobare da vole svoj klub, ali da smatraju da su bogovi, da drugi ne treba da postoje, pa nije normalno koliko su isfrustrirani!! Pa sam Sasa curcic kaze da mu je pred derbije ulazio M. MARJANOVIC u svlacionicu! Ej! Predsednik vlade u to vreme. I kao ste ispravni!? Daj bre molim te

    0
    0
    Odgovori
  4. Slazem se sa Panticem 100% da je Boris Tadic unazadio FKP I STO SE STADIONA TICE, A TAKODJE I DODELIVSI SPONZORSTVO KLEPTOMANIMA IZ NAJMANJEG TURKISH KLUBA NA BALKANU, A I SIRE, UMESTO FKP, KOJI JE TO I PO REZULTATIMA U SRBIJI I PREDSTAVLJANJU CASNO I HRABRO SRBIJU U EU TAKMICENJIMA VISE NEGO ZASLUZIO !!! ALI, DOSLO JE VREME DA SE SVI MI GROBARI UJEDINIMO OKO ZAJEDNICKOG CILJA I SVE TE NEPRAVDE PREMA VOLJENOM, VELIKOM I SLAVNOM FK ISPRAVIMO !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Велики и славни…. Знаш како, неко има Бари, а неко Фљамуртари. „Неко“ је био шампион Европе у најважнијој споредној ставри на свету. За сва времена уписан на полеђини „ушатог“ трофеја. Шта ви имате? Комплексе од тог Барија, кога покушавате 25 година да поништите и никако не успевате. Имате болесну мржњу, имате клептоманију, имате самозаљубљеност…. Да ли схватае да вас нико не воли!? Да волите само ви себе. да ли сте свесни штете коју сте направили српском фудбалу уништавајући као скакавци све пред собом. Зарад болесне жеље да поништитте Бари. Вама је циљ да као што сте у кошарци потчинили све, да исто урадите и у фудбалу. Вама је циљ да као у кошарци отимате играче под уговором, дајете новац испод жита… О којој, бре, ви „слави“ и „величини“ причате!? Од све славе имате плакету из финала КЕШ, које сте изгубили од Реала!? Умукни више, БОТИНО!!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter