4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BEZ DVOJICE NAJBOLJIH: Milojević ‘meša karte’ u Ivanjici, u tim se vraća zaboravljeno ime (FOTO)

Objavljeno: 09.09.17 u 09:25

Kao što je poznato, Gelor Kanga nije ni krenuo put Ivanjice, Boaći je umoran posle povratka iz Gane, a pozadi će štoperi biti Savić i Le Talek.

U poslednjih nekoliko sezona Crvena zvezda je lako ‘lomila’ Javor u Ivanjici, a za vecerasnju misiju trener Vladan Milojević promešaće adute.

Kod kuće je odmor dobio najbolji igrač Gelor Kanga, kojeg čeka glavna uloga u četvrtak protiv BATE Borisova na stadionu ‘Rajko Mitić’. Posle oporavka bi trebalo očekivati Milana Rodića u sastavu, a pouzdani tandem štopera ispred golmana Milana Borjana biće Vujadin Savić i Damijan Le Talek.

FOTO: STARSPORT

Vezom će komandovati kapiten Mičel Donald i Nenad Krstičić, koji je debitovao pre dve nedelje u ‘večitom’ derbiju, a po bokovima uloge su namenjene standardnom Srniću i verovatno Radonjiću ili Adžiću, koji je par puta imao ulogu ‘džokera’.

Moguće je da se posle dobre partije protiv Rada u najbolji tim vrati Brazilac Rikardinjo, a za golove će biti zadužen Aleksandar Pešić, koji je znatno odmorniji od Ričmonda Boaćija. Stameni napadač je imao obaveze u selekciji Gane za koju je postigao dva pogotka protiv reprezentacije Konga.

FOTO: STARSPORT

Projektovan sastav Crvene zvezde: Borjan, Stojković, Savić, Le Talek, Rodić, Donald, Krstičić, Srnić, Radonjić, Rikardinjo, Pešić.

0
0

4 Komentara

  1. Verujem da će, danas, prevagu na utakmici odneti Rikardinjo, koji će danas dokazati da nisu tačne tvrdnje nekih „poznavalaca“ fudbala kako on nema pojma, da je došao iz Moldavske lige, jačine IV lige Srbije (Budućnost, iz Zvečke, Turbina, iz Vreoca, Železničar iz Bara Venecije i ostali bakrači). Rikardinjo će danas dokazati da je on igrač za veliku scenu. Ako do sada nije pružao baš neke uverljive partije to je bilo samo zbog toga, što ovog 29-to godišnjaka treba pustiti da malo zrene a kada on u svojoj 29-toj godini stekne samopouzdanje, niko mu neće biti ravan ali u stonom fudbalu. Tu je on neprikosnoven, jer nije džaba prvak brazilske savezne države Mato Groso! A, oni iz Zvezde koji su doveli ovog teletabisa za fudbal, za milion evrića godišnje, će se praviti nevešti, jer ko zna kolika proovizija njima ide?! Sve će pasti u zaborav! Sve će prekriti trava i šaš!

    0
    0
    Odgovori
  2. …u nekkkada popularnoj igri s’kartama „7“ (sedmicama), jedan „UMRO“ OD MESANJA, STALNO JE GUBIO I MESAO I MESAO DOK NIJE … ……………………………….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter