4
Fudbal

SLAVOLJUB MUSLIN i BRANISLAV IVANOVIC na press konferenciji Srbije. Tbilisi, 23.03.2017. foto: Nebojsa Parausic Futbal, Srbija, XYZ

SLAVOLJUB MUSLIN: Milinković Savić je odstranjen zbog nediscipline

Objavljeno: 04.09.17 u 09:10

Srpsku javnost je juče uzdrmala vest da su Vanja Milinković Savić i Marko Grujić odstranjeni iz mlade reprezentacije Srbije i da je atmosfera u toj selekciji ozbiljno narušena. . 

Tim povodom se oglasio i selektor A reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin.

-– U pitanju je veliki nesporazum, reč je o dva sasvim različita primera. Grujić je već ranije napustio pripreme, pred meč sa Gibraltarom. Ni reči nije bilo o navodnoj nedisciplini. Imao je problema i kad se pojavio na okupljanju, jednostavno, nije mogao na teren i zato je dobio dozvolu da ode ranije. I Grujić je u grupi fudbalera, koje ćemo polako uvoditi u seniorski tim. Zato očekujem da bude spreman već za naredno okupljanje, nijedan nesporazum nemamo sa tim momkom, rekao je Muslin za ‘Sportski žurnal’.

Golman Torina Vanja Milinković-Savić prekršio je disciplinu i odstranjen je iz mlade reprezentacije Srbije.

Odstranili smo ga iz ekipe, zbog nediscipline. Preko takvog ponašanja nećemo da pređemo, pravila ponašanja moraju da se poštuju i tu nema popusta. U dogovoru sa ljudima iz vrha saveza, naravno, uz amin selektora Gorana Đorovića, odlučuli smo da ga odstranimo iz tima, dodao je Slavoljub Muslin.

0
0

4 Komentara

  1. Imamo li mi nekog našeg stručnjaka ili mora ovaj Splićanin od oca Duja, velikog Hajdukovca, da vodi reprezentaviju Srbije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter