2
Fudbal

FOTO: FSS

SLUČAJ MLADA REPREZENTACIJA: Evo šta je bilo sa Markom Grujićem

Objavljeno: 03.09.17 u 11:55

Sinoć se pojavila informacija da su iz nacionalnog tima odstranjeni Makro Grujić i Vanja Milinković Savić zbog narušavanja atmosfere.

Kako su ‘Večernje novosti’ nezvanično saznale, došlo je do svađe između selektora Đorovića i Marka Grujića.

To je za portal HotSport demantovao menadžer fudbalera Livepula, Zoran Stojadinović, i naveo da nikakve svađe nije bilo, već je Grujić napustio reprezentativne obaveze u dogovoru sa selektorom zbog povede.

– Ne znam ko gura laži da je Marko imao sukob sa Đorovićem, koji računa na njega nastavku kvalifikacija, kaže za HotSport menadžer igrača Zoran Stojadinović.

Podigla se bez razloga prašina da je Marko Grujić zbog nesuglasica sa selektorom Goranom Đorovićem nije igrao za Srbiju, protiv Giblatara, ali menadžer igrača Zoran Stojadinović otkriva prave razloge izostanka veziste Liverpula.

– Marko je u ponedeljak došao na okupljanje i posle razgovora sa Đorovićem zbog povrede se sutradan vratio u Englesku. Tako da ne znam ko hoće da nametne lažima sukob, a Grujić čak pored preporuka Klopa nije hteo da propusti Evopsko prvenstvo u Poljskoj i igranje za reprezentaciju mu je uvek bitno, kaže Stojadinović.

Poznati menadžer je kontaktirao i Đorovića, koji mu je bio klijent tokom igračke karijere.

– Ne ulazim u problem Milinkovića, neka to drugi rešavaju, ali sam ogorčen na laži koje hoće da se poture za Grujića. Zato sam hteo da iznesem istinu na videlo, a i selektor mi je jasno rekao da računa na igrača u oktobarskim ispitima sa Makedonijim i Rusijom, zaključio je Stojadinović.

Grujić je podvrgnut terapijama, a očekuje se da za nekoliko dana počne sa treninzima.

0
0

2 Komentara

  1. Nije nego… A kroz par godina kad ispliva istina na videlo, vi cete da se pravite ludi i nikom nista.. Mali poceo da se ponasa kao neko vazan, Sergeja udarila transfer cifra u glavu i evo rezultata.. Klasicna srpska posla.

    0
    0
    Odgovori
    • Prvo procitaj vesti i budi u toku pa onda komentarisi jer nije u pitanju sergej vec njegov brat golman Vanja tako da razguli

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter