0
Evropske lige

REAKCIJA POSLE DEBAKLA OD REALA: Barselona najavila dolazak Kutinja i Dembelea!

Objavljeno: 17.08.17 u 13:30

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Osman Dembele i Filipe Kutinjo iz Liverpula blizu su prelaska u Barselonu, rekao je generalni menadžer španskog kluba Pep Segura.

– Moramo da pomognemo ekipi pojačanjima, a Dembele i Kutinjo će doći u narednih nekoliko dana. Razgovaramo sa njima o uslovima, vrlo su blizu dolaska. Nadamo se da će biti Barsini fudbaleri od ove sezone – rekao je Segura za špansku televiziju.

To je prvi put da je neko od čelnika Barselone javno izrazio interesovanje za Dembelea i Kutinja, čiji klubovi ne žele da ih puste da odu u Španiju.

Borusija iz Dortmunda i Liverpul su prethodnih dana saopštili da su odbili ponude Barselone za svoje igrače. Letnji prelazni rok završava se 31. avgusta.

Barselona je oslabljena odlaskom Nejmara u Pari Sen Žermen, koji je za rekordan transfer od 222 miliona evra napustio klub. Od njegovog dolaska Barselona je dovela samo Paulinja.

Dembele (20) je u sukobu sa svojim klubom, koji ga je suspendovao jer se nije pojavio na treningu, pošto je, navodno, u Barseloni pregovarao o transferu.

Kutinjo (25) je putem i-mejla tražio od kluba da ga stavi na transfer listu, a Liverupl je odbio ponudu Barselone od 100 miliona evra. Brazilac se oporavlja od povrede ledja i nije igrao u poslednje dve utakmice za engleski klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter