0
Evrokupovi

FLEŠ IZ KRASNODARA: Svuda u gradu se priča samo o utakmici, brojnim Delijama stiže pojačanje!

Objavljeno: 17.08.17 u 09:40

Crvena zvezda večeras od 19 sati po srpskom vremenu igra verovatno najvažniju utakmicu u dosadašnjem toku sezone protiv Krasnodara u Rusiji.

Crveno-beli su do sada u julu i avgustu pokazali da su u fenomenalnoj formi, da je trener Vladan Milojević postavio stvari na pravo mesto, koncept igre i da ne bi trebalo da se plaše čak ni Krasnodara koji nije ‘bauk’.

Ipak, na gostujućem terenu treba biti oprezan posebno jer, kako javlja izveštač HotSporta iz Rusije, po gradu vlada prava pomama za utakmicom između Krasnodara i Crvene zvezde.

Veliki broj bilborda u gradu najavljuje meč na Krasnodar stadionu i generalno u gradu se oseća taj fudbalski ambijent.

Njega će danas značajno pojačati i Delije koje čarter letom stižu u Krasnodar. Prema najavama biće ih oko 200, uz najavljeno pojačanje iz Moskve, odakle će stići pristalice ‘bratskog’ Spartaka, inače šampiona Rusije.

Milojević, naravno, krije karte, ali je gotovo izvesan tim sa kojim će izaći na teren, a projektovan sastav Zvezde je: Borjan, Stojković, Savić, Babić, Rodić, Le Talek, Donald, Kanga, Radonjić, Srnić, Boaći.

Iz Krasnodara – Darko Noveski

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter