0
Evropske lige

FOTO: CROP, Twitter

‘TRANSFER BOMBA’: Goleada Arsenala protiv Lestera znak za odlazak Sančeza?

Objavljeno: 12.08.17 u 09:25

Arsenal je sinoć u prvom kolu Premijer lige posle velikog preokreta savladao Lester 4:3, a napad Vengerovog tima je pokazao da može da igra i bez Aleksisa Sančeza.

Čileanac je ovaj meč odgledao iz lože stadiona Emirati. Imao je šta da vidi, sjajnog Aleksandra Lakazeta i raspoloženog Olivija Žirua. Zbog toga se već spekuliše o tome da će ‘tobdžije’ na kraju pustiti Aleksisa Sančeza da napusti London.

Naime, sjajno ofanzivno krilo ne želi da potpiše novi ugovor, a ovaj mu ističe sledećeg leta. Arsenal ako ga ne proda u narednih 20 dana mnogo gubi. Zbog toga bi goleada protiv Lestera mogla da natera upravu ‘tobdžija’ da prihvati ponudu Mančester sitija i Čileanca pusti na Etihad.

Odluka je na Arsenalu, Aleksis Sančez sigurno ne bi imao ništa protiv da pojača tim koji će se ove sezone boriti za titulu u Premijer ligi, ali i Ligi šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter