1
Domaći fudbal

Superliga Srbije, Vojvodina - Cukaricki 21.7.2017. Beograd, Srbija 21. Jul 2017. (credit image & photo: Nenad Mihajlovic / STARSPORT)

ODLAZAK SA ‘KARAĐORĐA’: Vojvodina ostala bez golmana pred Partizan

Objavljeno: 11.08.17 u 19:50

Bivši prvi golman Novosađana danas je sporazumno raskinuo ugovor sa višegodišnjim klubom.

Marko Kordić je na startu 2014. godine doživeo tešku povredu kolena zbog koje je odsustvovao dugo sa terena, a pre dve i po godine potpisao profesionalni ugovor sa Vojvodinom. Danas ga je raskinuo, sporazumnim putem sa upravom ‘lala’.

To je objasnio i trener Novosađana Nenad Vanić, uoči utakmice protiv Partizana.

– U momentu kada sam došao u klub, Kordić je bio rezervni golman, pa smo u našem internom dogovoru došli do zaključka da je bolje za sve da on potraži novu sredinu, u kojoj će imati više prilike da brani, jer Vojvodina trenutno zaista ima vrlo kvalitetne golmane Rockova, Perića i Pilipovića – izjavio je Nenad Vanić.

Neće ovo previše uticati na ambicije Vojvodine, obzirom da po rečima Vanića ima dosta mladih i dobrih golmana, a izvesno je da će na gol-liniji u nedeljnom derbiju protiv šampiona stajati Emil Rockov.

Kordić je u dosadašnjem boravku na ‘Karađorđu’ upisao 56 nastupa u crveno-belom dresu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter