0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ISKRENI PRIJATELJI: Srpski internacionalac posvetio gol povređenom Branku Jovičiću

Objavljeno: 09.08.17 u 21:12

Kum nije dugme, poznato je od davnina, a potez Milana Jevtovića samo još jednom oslikava da i kada je teško iskreni prijatelji, i ako su daleko zbog profesionalnih obaveza, „pomažu“.

Vezista je postigao gol za Rozenborg u kupu Norveške protiv Jerva, nakon čega je uputio poruku podrške Branku Jovičiću, svom kumu.

Igrač Zvezde je protiv Čukaričkog zadobio povredu stopala, zbog koje mu predstoji dvomesečna pauza, pošto je odlučeno nakon konsultacija sa stručnjacima da nema potrebe za hirurškim zahvatom. Dok kost u stopalu, kod malog prsta, ne zaraste, vezista je na bolovanju, a teške trenutke u karijeri pristižu.

Jovičić i Jevtović su zajedno igrali u Borcu iz Čačka, gde su postali kumovi za čitav život, iako igraju na različitim stranama Evrope.

Možda jednom zaigraju u istom dresu, a čim dozvole obaveze, sledi susret u Beogradu.

Što se Jevtovića tiče, čeka se odluka gde će igrati posle 20. avgusta, pošto je do tad zvanično član Antalije na pozajmici Rozenborgu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter