1
Evropske lige

NOVA TRANSFER ‘BOMBA’: Barselona dovodi fudbalera za 150 miliona evra

Objavljeno: 08.08.17 u 18:40

Nakon što su prodali Brazilca Nejmara za rekordna 222 miliona evra, Barselona je rešila da deo tog novca investira u dovođenje novih igrača, a kako javljaju španski mediji Osman Dembele će pojačati redove kluba sa Kamp Noua.

Pouzdani katalonski radio RAC 1 je preneo da je Barselona postigla dogovor sa Borusijom Dortmund i da će Osman Dembele preći na Kamp Nou za 150 miliona evra.

Francuz je na svom Instagram profilu uklonio opis da je igrač Borusije Dortmund, što dodatno potvrđuje istinitost informacije katalonskog radija RAC 1.

Borusija Dortmund je pre samo godinu dana dovela Dembelea iz Rena za 15 miliona evra, a upravo je Barselona imala priliku da ga dovede, ali se na kraju okrenula Paku Alkaseru i platila ga duplo više nego Dortmund Francuza.

Dvadesetogodišnji Osman Dembele je za ‘milionere’ do sada odigrao 32 utakmice i postigao je šest golova, a debitovao je i za reprezentaciju Francuske za koju je ubeležio sedam nastupa.

0
0

1 Komentara

  1. Jbt pa koliko bi kostali onda figo, zidan ili del piero, pa ovo vise nije normalno. Ovaj dembele je tek poceo da igra i vec kosta 150 miliona pa kuda ide ovo, samo pare pare pare, vise kosta nego zvezda i partizan zajedno i jos troduplo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter