1
Domaći fudbal

TIM ZA BRĐANE: Veliko pojačanje opet ni u protokolu, nova šansa za Babića

Objavljeno: 06.08.17 u 10:55

Crveno-beli večeras na svom stadionu dočekuju ekipu Čukaričkog.

‘Mali gradski derbi’ počinje u 20 časova a već se može naslutiti u kom će sastavu igrati Zvezda.

Za razliku od prošlog vikenda kada su crveno-beli igrali protiv Rada u dosta izmenjenom sastavu u odnosu na onaj koji igra evropske utakmice, Vladan Milojević neće praviti toliki broj promena i za ovaj susret imajući u vidu da veoma teških 90 minuta očekuje Zvezdu.

Pored tropskih vrućina koje ne idu na ruku ni crveno-belima ni Brđanima, Milojević kao bivši trener Čukaričkog zna da ta ekipa može da napravi Zvezdi veće probleme nego prva dva rivala u Superligi ove sezone.

Brazilac Rikardinjo očigledno nije ispunio očekivanja šefa struke te ponovo neće biti u konkurenciji za tim. U prvoj postavi bi Srđan Babić trebalo da zameni Le Taleka na poziciji štopera, dok bi umesto Milića od prvog minuta trebalo da šansu dobiju Adžić ili Radonjić.

Iako se Ričmond Boaći požalio na lakšu povredu, napadač će igrati protiv Čukaričkog, dok će Aleksandar Pešić čekati priliku sa klupe.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]CRVENA ZVEZDA: Milan Borjan – Filip Stojković, Vujadin Savić, Srđan Babić, Milan Rodić – Branko Jovičić, Mičel Donald, Slavoljub Srnić, Nemanja Radonjić, Gelor Kanga – Ričmond Boaći.[/stextbox]

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter