0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Prvo Partizan pa Zvezda, promena termina napravila problem Areni

Objavljeno: 06.08.17 u 08:50

Događaji dana jesu mečevi naša dva najveća kluba u domaćim prvenstvima.

Crno-beli gostuju u Subotici, dok crveno beli u ‘malom gradskom derbiju’ dočekuju Brđane.

Zbog tropskih vrućina koje vladaju ovih dana Superliga je bila prinuđena da utakmicu Spartak – Partizan pomeri za sat vremena tako da će duel početi u 19 časova umesto u prvobitnih 18. Tako je Arena sport zbog preklapanja sa utakmicom Crvene zvezde, Partizan morala da premesti na svoj drugi kanal, ali će svakako u periodu od sat vremena preklopiti dve veoma bitne utakmice.

Dakle, prenos duela Crvena zvezda – Čukarički na programu je od 20 časova na Areni sport 1, a od 19 časova na Areni sport 2 počinje utakmica Spartak – Partizan.

Poslednjeg dana u nedelji je bogata fudbalska ponuda, mnogi šampionati su krenuli, evo samo nekih od prenosa na Areni: Lil – Nant (15h, Arena 4), (Dinamo – Hajduk, Arena 3), Anderleht – Ostende (18h, Arena 4)…

Utakmica koja će sutra skrenuti najveću pažnju jeste engleski Superkup, odnosno Komjuniti šild u kojem će igrati Arsenal i Čelsi. Londonski derbi na programu je od 15 časova na Sport klubu 1. Na SK3 će biti još jedan zanimljiv prenos, radi se o Superligi Kine i okršaju Šangaja i Tjanđin Kvanđijana koji počinje u tradicionalnih 13.35.

Za 10 minuta, odnosno u tačno 9 časova, počeće duel za treće mesto na Gran priju gde srpske odbojkašice igraju protiv Kine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter