0
Domaći fudbal

‘PODMLAĐIVANJE’ NA BANJICI: Rad potpisao ugovore sa omladincima (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.17 u 17:07

Četvorica mladih igrača fudbalskog kluba Rad potpisala su prve profesionalne ugovore, a tim povodom na stadionu „Kralj Petar Prvi“ na Banjici održana je promocija novopečenih prvotimaca.

Reč je o Luki Petroviću i Aleksandru Busniću rođenima 1997. godine, Veljku Roganoviću rođenom 1998. godine i Dejanu Parađini koji je 1999. godište. Prva trojica su bili članovi ekipe „građevinara“ koja je 2015. godine igrala kvalifikacije za Ligu šampiona u konkurenciji omladinaca.

Mladi fudbaleri su ovog leta bili na pripremama na Zlatiboru sa seniorskim timom i u godinama koje slede očekuje se da će činiti okosnicu tima sa Banjice.

Luka Petrović se prvi zahvalio upravi kluba na ukazanom poverenju.

– Na meni je da dajem maksimum na treninzima i da čekam svojih pet minuta – rekao je Petrović.

Aleksandar Busnić je istakao da je potpisivanjem profesionalnog ugovora ostvario dečački san i da će ga taj čin podstaći da još više radi, dok se Veljko Roganović zahvalio direktoru omladinske škole Željku Mijoviću, treneru omladinaca Srđanu Stojčevskom i nekadašnjem treneru Željku Mikoviću, koji su prema njegovim rečima najzaslužniji za njegov fudbalski razvoj.

Dejan Parađina je aktuelni omladinski reprezentativac Srbije. Kao i njegovi prethodnici, zahvalio se upravi i ljudima koji su zaslužni za sve ono što je naučio u mlađim kategorijama Rada.

– Čekam svoju šansu i trudiću se da je iskoristim najbolje što mogu. Srećan sam zbog potpisivanja ugovora i šefu sam uvek na raspolaganju“ – jasan je levi bek „nebesko – plavih“.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter