5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI MILIONSKI TRANSFER: Partizan prodao još jednog fudbalera!

Objavljeno: 27.07.17 u 15:03

Nakon transfera Nikole Milenkovića i Dušana Vlahovića u Fiorentinu, Partizan je ugovorio još jedan veliki transfer ovog leta.

Nemanja Mihajlović (21) odlazi iz Partizana, a novi klub mladog fudbalera biće holandski Herenven.

-Transfer bi trebalo da bude ozvaničen u petak, a obeštećenje iznosi 1,7 miliona evra. Lako smo se dogovorili sa Herenvenom, ostalo je samo da Neca prođe lekarski pregled – rekao je Miloš Vazura za Informer.

Mihajlović je u Partizan stigao iz Rada, preko Teleoptika. U prvom timu ‘parnog valjka’ debitovao je februara 2016. i bio standardan do septembra te godine, kada ga je Marko Nikolić preselio na klupu. Mladi krilni vezista nije bio standardan ni kod novog trenera Miroslava Đukića. Mihajlović je u subotu protiv Mačve postigao prelep gol, a ispostavilo se da je to i poslednji pogodak koji je postigao u crno-belom dresu.

0
0

5 Komentara

  1. Odlican posao, kod nas ocigledno nesto nije stimalo, bolje neka napreduje dalje negde, plus ako imam procenat of sledece prodaje, vrh!
    Prodati I Leonarda, jeste klasa, ali neka ide.
    Pantic, Suma, Jankovic, tu je I Alen S., ima ko da igra!

    0
    0
    Odgovori
  2. Eto, tako izgleda kad propustis pravu sansu. Neca je dobar igrac,vredi znatno vise.Nadam se da je ugovoren procenat od 20tak posto sto bi znacilo ipak da je transfer korektno odradjen. Bez toga, to je promasaj. Partizan nema boljeg krilnog igraca,pogotovo ako proda Leonarda…. Tada ce morati da trazi neku opciju iz sopstvenih redova, verovatno Dacu Pantica,a ko zna,moze da igra i EL MonirIli ce forsirati nekog od decaka iz skole,Kokira mozda?.

    0
    0
    Odgovori
  3. Smesna cigra, posto je vredeo duplo vise prosle godine. Losa procena menadzmenta za igraca koji je presedeo na klupi proslu sezonu.

    0
    0
    Odgovori
    • Dali zna neko koliko je partizan ovog leta dobio od transfera?milenkovic,vlahovic i sad mihajlovic?hvala svima vec sad na odgovoru.

      0
      0
      Odgovori
      • -Добио је 5,1 м за Миленковића.

        1,5 од продаје Влаховића стиже у фебруару 2018.

        – за Михајловића стиже прва рата 141.660€, у Августу 17,
        осталих 11 рата у наредних 11 месеци( 1,7:12= 141,66)

        – Партизан Суму исплаћује у ратама , 4 x 410.000 € ( 1.640.000€)

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter