0
Evropske lige

GRCI SVE JAČI: Partizan ga je sprečio jednom da igra Ligu šampiona, sad bi mogao da se osveti (VIDEO)

Objavljeno: 23.07.17 u 18:41

Olimpijakos se iz dana u dan pojačava, a nova želja trenera Besnika Hasija je desno krilo koje je pre sedam godina igralo protiv Partizana, kada su crno-beli poslednji put igrali Ligu šampiona.

Hrvoje Milić nije jedina želja Olimpijakosa. Grčki tim planira da dovede Hrvata i tako pojača levi bok, ali trener Besnik Hasi već razmišlja i o pojačanjima uz desnu aut liniju. Kako prenose grčki mediji, Žilijem Žile je jedan od želja Olimpijakosa. Reč je 33-godišnjem belgijskom univerzalcu koji može da pokrje sve pozicije na desnom kirli, od odbrane do napada. Trenutno je član Nanta, a za vreme Hasijevog vođenja Anderlehta bio je jedan od najvažnijih igrača u timu.

Žilijem Žile je 2010. godine igrao u plej-ofu za Ligu šampiona protiv Partizana, kada su crno-beli posle penala izbacili šampiona Belgije. Žile je bio precizan sa ‘bele tačke’, ali je beogradski tim imao više preciznih izvođača i izborio plasman u ‘elitno’ takmičenje. Sada se postavlja pitanje hoće li Žile doći u Pirej po osvetu.


Podsetimo, Olimpijakos bi u slučaju da dovede pojačanja do utakmice sa Partizanom u utorak mogao da registruje samo jedno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter