3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NA CENI: Mančester siti nudi milione za decu Crvene zvezde, evo šta kažu iz kluba…

Objavljeno: 09.07.17 u 22:56

Spominje se da je Mančester siti snimio Luku i Ivana Ilića, a da su tu i klubovi iz Španije i Italije.

Biseri su uvek na ceni, a dva brata iz Crvene zvezde su se našla u fokusu čak skauta Mančester sitija. Luka (18 godina) i Ivan (16 godina) Ilić su svijim talentom i znanjem očarali Engleze, koji su prema nekim najavama procenjeni na pet miliona evra i čak da je tolika ponuda stigla u ‘Ljutice Bogdana’.

Vezisti su već debutovali za najbolji tim, a kupci su spremni da daju kaparu i Nišlije zadrže u narednom periodu u crveno-belom sa određenim klauzulama da moraju da odigraju određeni broj mečeva za najbolji tim. Svakako da je u pitanju ozbiljan novac, a pre par meseci su se raspitivali iz Španije.

– Jedan klub je bio spreman da plati za Iliće tri miliona evra. Interesovanja ima za talente, ali svakako da se neće žuriti sa prodajom i od njih se očekuju prvo glavne uloge u Zvezdi – rekli su za HotSport u ‘Ljutice Bogdana’.

Svakako da i Italijani prate Iliće, a svakako da crveno-beli imaju još bisera iz svoje škole: Adžića, Račića, Joveljića, Vučićevića. Kao što je i najavljeno od danas se napadač Lazar Romanić seli na pozajmicu u Karpi.

0
0

3 Komentara

  1. Ma ovo je Terziceva patka. Ispadaju iz Evrope ,boji se otkaza pa daj.ds proda jos nekoga. Jer cene su.lose,posle ispadanja bice jos gore.

    0
    0
    Odgovori
  2. Čuj milione?!? Ulažu milijarde j trilione. Prestanite pranje mozgova sledbenicima Ivana Davidova jer su već isprani do dna.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter