0
Fudbal

FOTO: Twitter

SUPERLGA KINE: Šampion nokautiran, Šenhua stigla ‘minus dva’ protiv Đangsua (VIDEO)

Objavljeno: 08.07.17 u 16:21

Danas je odigrano pet mečeva Superlige Kine, a u derbiju kola Peking je do nogu potukao šampiona Gvangžu Evergrande 2:0 (1:0).

Kakav Guan, strašan Guan! Tim iz Pekinga je do nogu potukao šampiona Kine Gvangžu Evergrande golovima nesuđenog pojačanja Crvene zvezde Sorijana. Bivši fudbaler Barselone i Salcburga je goste načeo u prvom minutu igre, a onda ih je u 51. minutu sjajnim lažnjacima nanizao, pa ponovo pogodio za 2:0. U slučaju da Šangaj SIPG sutra pobedi, preuzeo bi prvo mesto na tabeli.

Điangsu je na klupu doveo iskusnog Kapela da ga spasi od ispaanja iz lige. Posle poraza od SIPG-a u prošlom kolu, plavi su dočekali Šangaj Šenhuu, koja je igrala bez Teveza. Već u drugom minutu domaćin je poveo golom Vu Ksija. U 33. minutu Đangsu je poveo sa 2:0 golom Tekšeire iz penala. Kada su svi pomislili da će četa Kapela zabeležiti trijumf, Moreno je sa dva gola srušio domaćina za konačnih – 2:2.

Pelegrini se danas igrao sa vatrom i opekao se. Hebei je u timu od stranaca imao Lavecija i Aloisija, a Henan je posle 15 minuta vodio sa 2:0 golovima Hang Rena (autogol) i Basogoga. Kada je Kamerunac povisio na 3:0 bilo je jasno da će Hebei zabeležiti novi poraz. Laveci je sa dva gola ublažio poraz domaćina, a čileanski trener je morao da ubaci još jednu zvezdu – Žervinje. To mu nije pomoglo.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter