1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽINOV I LEONARDO, ‘DRUGA EPIZODA’: Bugarin ponovo na Instagramu ubeđivao Brazilca (FOTO)

Objavljeno: 08.07.17 u 20:40

Iako je završio svoj posao u Beogradu, napadač još uvek oseća obavezu da pomogne Partizanu.

Valeri Božinov to već drugi put radi preko Instagrama, ubeđivanjem Leonarda da ostane u klubu.

Ovog puta je to uradio direktno na profilu Brazilca, u komentarima video zapisa gde je Leo izvodio slobodne udarce. Brazilski ofanzivac je okačio snimak iz Teleoptika, a u komentarima se neočekivano javio Bugarin koji mu je ovoga puta ostavio nešto dužu poruku:

– Leo, molim te pusti sve, igraj molim te, Grobari te vole i ti to znaš, ali ja želim da ti zajedno sa ekipom uđeš u Ligu šampiona. To može da se desi ako ti budeš igrao kako znaš, naravno, ne samo ti, svi to možete. Siguran sam u to i verujem u tebe i tim. Moraš da se koncentrišeš, budi gospodin Leo, budi iznad svih. Znam šta ti je, pričali smo dugo, rekao sam ti neke stvari. Vidi, ako ti povedeš Partizan u Ligu šampiona i ako Bog da da se uđe, ti ćeš biti heroj kao Saša Ilić. Leo, Partizan je veliki klub i uvek će se menjati igrači i treneri, ostaje istorija, a ako ti uvedeš Partizan u Ligu šampiona, to će pamtiti i tvoja deca. Veruj mi, pre svega budi gospodin. Pričali smo juče, sam si video šta je Partizan i šta su Grobari, najjači su, verni do groba, napisao je Božinov.

Još uvek je neizvesna budućnost Leonarda u Partizanu, uprava želi da zadrži okosnicu prošlogodišnjeg tima barem tokom kvalifikacija za Ligu šampiona, ali i dalje nema odgovora od strane Brazilca.

 

Leozim42

Објава коју дели Leonardo Souza (@leozim42_oficial) дана

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter