7
Domaći fudbal

OTPAO VUJADINOVIĆ, ALI: Novi iskusni štoper na meti Crvene zvezde!

Objavljeno: 07.07.17 u 22:53

Miral Samardzic dolazi iz Akhišara posle propadanja posla sa Nikolom Vujadinovićem koji karijeru nastavlja u Lehu iz Poznana.

Izgleda da je Crvena zvezda u finišu licenciranja igrača za mečeve sa Irtišom uspela da angažuje novog štopera, a kako sazanje HotSport Miral Samardžić pojačaće odbranu kluba iz ‘Ljutice Bogdana’. Iskusni štoper je ponikao u Triglavu, a nastulao je za Rijeku, Šerif i Maribor. Stiže iz Akhišara sa kojim je sporazumno raskinuo ugovor.

Slovenac je upisao 15 mečeva za najbolju selekciju, a poseduje ogromno iskustvo koje je preko potrebno ekipi Vladana Milojevića, pogotovo posle primljena tri pogotka u revanš meču sa Florijanom.

Samardžić danas treba preko Istanbula da stigne u Beograd i potpiše ugovor na dve godine, a Zvezda ima bonus mesto za njega da ga prijavi do utorka za utakmice sa Kazahstancima.

0
0

7 Komentara

  1. Sve je ovo šljam koji nema veze a još manje znanja o fudbalu,Kad dođu naši treneri pričaju o sistemima o šansama za mlađe a opet im igraju 30-35 god. fudbaleri.Jadni oni Maltežani fale im još dva fudbalera i bede nas gde god poželimo.Nemamo trenere ljudi Treneri su katastrofa pa ovaj Milojević još grđe igra zvezda nego kod onog alkoholičara,a tek kad li će ovaj da izbaci nekog igrača u orbitu .Nek se ugledaju na košarku tu treneri vode glavnu reč i to naši Struka nam je u fudbalu nulaaaaaaa

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa ovoliko igraca danas nemoze da kupi ni Barselona. Ovo li je ona Terzina oslanjamo se na nase snage. Sada kada sa ovim boranijasevicima ispadne iz kvalifikacija,i objektivno zauzme 7-8 mesto sko ne bude Vujovica,Obradovica,Glodjevica,Djokica, ponovo cete traziti Tola,Kohezu. Samo Terzic nece biti kriv. Kao sto nisu bili krivi Piksi i Lukic.

    0
    0
    Odgovori
    • Ma vazno je da ce ti vi biti prvaci evrope, a to sto ce mo mi propasti je nasa stvar…vi grobari imate tezak kompleks…

      0
      0
      Odgovori
  3. Ovako, posto valjda treba biti objektivan, ali vas sajt je danas objavio dvanaest vesti vezano za Crvenu zvezdu, dok je o Partizanu bilo svega sedam, da li ste vi Zvezdin sajt?

    0
    0
    Odgovori
    • Kada ce te vi grobosi jednom da shvati da ste vi mali klub pa tako imate i malo vijesti,,, i nenapadajte portale bezveze,,,

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter