3
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

IZA SCENE: Zabeleženi svi detalji dolaska Pešića u Zvezdu, napadač imao specijalnu poruku za navijače (VIDEO)

Objavljeno: 04.07.17 u 23:40

Kamera ‘Zvezda TV’ je danas bila uz novog napadača crveno-belih tokom obavljana poslednjih dužnosti pred potpisivanje ugovora.

Dugo su navijači čekali ovaj dan kada je Aleksandar Pešić postao igrač Crvene zvezde.

Po ugledu na mnoge evropske klubove, ekipa televizije Crvene zvezde je tokom celog dana bila uz novog igrača na obavljanju lekarskih pregleda i svega što prethodi potpisivanju ugovora. Nekoliko dana medijskog najavljivanja je prethodilo završnom činu i dolasku Pešića u Ljutice Bogdana na potpisivanje papira.

Ono što je posebno upućeno pristalicama crveno-belih, jeste izjava u kojoj je napadač rekao da do sada nikada nije došao u neki veći klub.

– Ne volim da pričam o sebi, ali ono što mogu da kažem jeste da ću dati 100 odsto i na terenu i na treningu, mislim da će navijači i ljudi u klubu biti zadovoljni. Naravno i ja, međuostalom poručio je Aleksandar Pešić.


(Izvor: YouTube/Crvena zvezda)

0
0

3 Komentara

  1. Па овај је преви ганац,тамо му је и место,а лаж је новинара да га је Партизан звао.Шта и уместо кога је овај ганац могао да игра.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter