0
Evropske lige

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

PLAVŠIĆ SE SNAŠAO: Prvi trening i prvi intervju, a ‘voditelj’ srpski vezista (VIDEO)

Objavljeno: 01.07.17 u 15:03

‘Atomski mrav’ je posle promocije u Pragu odradio prvi trening sa Spartom.

A nakon treninga, za klupsku televiziju je govorio o prvim utiscima i to uz Vukadina Vukadinovića u ulozi voditelja i prevodilaca.

Vukadinović je stigao nešto pre Plavšića u tim Andree Stramaćonija, ali sa daleko većim iskustvom igranja u inostranstvu, odnosno Češkoj u kojoj je već sedam godina.

Srđan Plavšić se posle počasnog kruga na stadionu ‘Rajko Mitić’ za vreme utakmice Crvena zvezda – Florijana oprostio od navijača crveno-belih i krenuo put Praga gde nastavlja svoju karijeru:

– Veoma sam zadovoljan prvim treningom, video sam šta se ovde radi. Svi su me dobro prihvatili i jako sam srećan. Ja sam takav igrač da mi nije potreban dug odmor. Ukupno sam imao četiri slobodna dana. Došao sam ovde na potpis ugovora, pa sam se vratio u Beograd da sredim papire. Ja sam, takav igrač da mi nije potreban veliki odmor, izjavio je Plavšić.

(Izvor: YouTube/AC Sparta Praha)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter