4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOĆE LI USLEDITI HVALA: Grof pomaže Partizanu, evo i kako…

Objavljeno: 30.06.17 u 14:35

Lepe vesti za Partizan pred dvomeč drugog kola kvlafikacija za Ligu šampiona, a crno-belima ih je doneo bivši trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović.

Da, dobro ste pročitali. Miodrag Grof Božović pomaže Partizanu pred dvomeč sa ekipom Budućnosti. Naime, novi klub crnogorskog stručnjaka, angažovao je jednog od najboljih fudbalera Podgoričana.

Reč je o kapitenu Ristu Radunoviću. Levi bek trenira sa Arsenalom iz Tule, a već danas će na terenu pokazati šta zna protiv Austrije iz Beča. Ako sve bude po planu Budućnost će ostati bez veoma važnog igrača, samo deset dana pred utakmicu sa šampionom Srbije.

0
0

4 Komentara

  1. Kad je Grof bezao Partizanu 30 bodova bio je car,prosle sezone je postao neznalica a sada je Grobar.U sve mozda poverujem ali u ovo zadnje ne.Svakakav svet pise komentare ali niko da pogodi u centar,a to je da nije kriv ni Grof ni Miloje ni Radoje,vec losa organizacija i sistem u Zvezdi vec godinama unazad.Partizan je bolji,nazalost moju,sada su prodali nekog defanzivca pet miliona,mi to ne mozemo pa da prodamo pola tima.A to je tako vec godinama.Kako smo igrali protiv Maltezana sa igracem vise,jel za to kriv Grof?Zato ne trosimo vreme na sporedne stvari vec udri u centar ako ti je Zvezda na srcu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije to jos nista, sta sledi!
    Kupuje Grof jednog igraca u Partizanu…. Da li pogadjate koga? Evo vam pa pogodite, samo izaberite jednog iz ove skupine: Radin, Marjanovic, Djurickovic i Djilas? Ali, to ne znaci da je on partizanovac.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovaj Bozovic je prava grobarcina.Dobro ne bas velika kao Terzic ali covek je prvo unistavao zvezdu dok je bio ovde i na taj
    nacin nam direktno pomagao da osvojimo sve sto se moze osvojiti!
    Pa zar stvarno mislite da bi zvezda igrala onako smesno i jadno da je nije vodio veliki grobar?????
    I neko bi pomislio ajde dobro pomagao je Partizan dok je bio u komsinici sad je otisao i nece vise kad vidi ti njega on nastavlja i dalje da pomaze!
    Srecno ti bilo i da nam se vratis naravno preko komsinice opet hahahahahahahhahahahahahahah

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter