0
Evrokupovi

KVALFIKACIJE ZA LŠ: Farani bolji od šampiona ‘samoproglašene republike’, tim iz Gibraltara gleda ka drugoj rundi (VIDEO)

Objavljeno: 27.06.17 u 22:38

Odigrano je četiri od pet mečeva prve runde kvalfikacija za Ligu šampiona, a prednost posle prvih mečeva imaju tri domaćina, jedan na korak do drugog kola.

Prvi je na teren izašao Alaškert iz Jermenije koji je sa 1:0 savladao prvaka Andore Santa Kolomu. Gol odluke postigao je Srbin Nenadović u 39. minutu posle asistencije Dašjana.


1-0 Uros Nenadovic Goal Alashkert Martuni 1-0… by diyan-delev

Maltežani su na korak do drugog kruga kvalfikacija za Ligu šampiona. Hibernijans je na svom stadionu bio bolji od estonskog Infoneta 2:0. Gosti su imali penal u 5. minutu, ali je šut Nesterovaodbranio golman Maltežana. Kasnije su Žoržinjo i Kristiansen doneli Hibernijansu lepu prednost pred revanš 2:0.


Goal Kristensen B. (2:0) Hibernians vs… by ylberenexhipi

Debi u evrotakmičenjima imao je šampion lažne države Kosovo Trepča koja je poražena od prvaka Farskih ostrva Vikingura 2:1 na krajnjem severu Evrope. ‘Ribari’ su poveli golom Vatnamara na asistenciju Đorđevića u 17. minutu. Tim iz srpske pokrajine Kosova je izjednačio preko Hajdarija u 39.minutu. Pobedu ‘vikinzima’ doneo je Laval u 73.minutu.

Najveće iznenađenje priredio je šampion Gibraltara koji je sa 2:1 bio bolji od velškog TNS-a i to u gostima. Europa je povela golom Aleka Kulija u 8.minutu, Kuigli je izjednačio u 44.minutu, da bi pobedu gostima doneo Gomez u 78. minutu.

Revanš mečevi su na programu za sedam dana.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]PRVO KOLO KVALFIKACIJA:

Utorak:

Alaškert – Santa Koloma 1:0 (1:0)
Hibernians – Infonet 2:0 (2:0)
TNS – Europa 1:2 (1:1)
Vikingur – Trepča 2:1 (1:1)

Sreda:

20.45 Linfild – La Forita[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter