0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN U SLOVENIJI: Potvrđeni dolasci Leonarda i Đurđevića, sastav crno-belih je sada mnogo jasniji

Objavljeno: 25.06.17 u 10:51

Za crno-bele kreće drugi deo priprema, onaj nešto lakši, koji obično služi za kristalisanje sastava i forme pred start sezone 11. jula protiv Budućnosti iz Podgorice.

U prvom delu priprema na Zlatiboru, Partizan je odigrao dva pripremna susreta i vratio se u Beograd bez pobede. Najpre je poražen od Zete rezultatom 1:0, da bi identičnim rezultatom doživeo neuspeh i protiv Mladosti iz Lučana.

Međutim, crno-beli su bili dosta ‘teški’, sa puno mladih igrača u sastavu, a bez nosilaca igre. Sada se oni vraćaju, a potvrđeno je i kada će stići najbolji napadači šampiona Srbije.

Jutros je na put u Sloveniju, tačnije u Moravske Toplice krenulo 24 igrača. Tamo će igrači provesti narednih 11 dana, a povratak je planiran za 5. jul. Trener crno-belih Miroslav Đukić na put je poveo sledeće igrače:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Golmani: Filip Kljajić, Nemanja Stevanović, Marko Jovičić i Đorđe Lazović;

Odbrambeni igrači: Miroslav Vulićević, Milan Radin, Nemanja Miletić, Mohamed Munir, Bojan Ostojić, Svetozar Marković, Lazar Ćirković, Strahinja Bošnjak;

Igrači veznog reda: Marko Jevtović (stiže 29.6.), Everton, Nebojša Kosović, Marko Janković, Saša Ilić,Petar Đuričković, Saša Marjanović, Nemanja Mihajlović, Stevanović Alen, Danilo Pantić;

Napadači: Tavamba, Vladimir Đilas i Đorđe Jovanović.

[/stextbox]

Dakle, nema omladinaca koji su bili na Zlatiboru, osim Svetozara Markovića, ali su sada tu Crnogorci Marko Janković i Nebojša Kosović.

Potvrđeno je da će se Leonardo ekipi priključiti 27. juna, odnosno, u utorak, dok će Uroš Đurđević stići 29. juna, odnosno, u četvrtak, jer je dobio par dana zbog učešća na Evropskom prvenstvu za mlade.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Tokom boravka u Moravskim Toplicama u planu je odigravanje 4 test meča:

– 27.6.2017. protiv Kapfenberga (Austrija) u 17:30h;
– 29.6.2017. protiv Kopenhagena (Danska) u 18:00h;
– 1.7.2017. protiv CSKA (Rusija);
– 4.7.2017. protiv Urala (Rusija) u 17:30h.

[/stextbox]

Prvi zvanični meč u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona Partizan će igrati 11. jula u Beogradu protiv Budućnosti iz Podgorice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter