2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

HUGO VIJEIRA: Zvezda je izgubila igrača koji je miks Ronaldinja i Inijeste!

Objavljeno: 23.06.17 u 16:55

Večeras pada odluka mogu li Portuglaci do polufinala prvenstva Evrope za mlade, a najveći strah imaju od veznog igrača Makedonije Davida Babunskog.

Unuk četničkog vojvode igra sjajno u Poljskoj, te se mnogi pitaju zbog čega nije dobio šansu u Crvenoj zvezdi. Portugalske mediji su pokušali da skautiraju fudbalera Jokohame, a u pomoć su pozvali svog zemljaka, a saigrača Makedonca iz Crvene zvezde i japanskog tima Huga Vijeiru.

– Odlično ga poznajem i tvrdim da je reč o čoveku ekstra kvaliteta. David je jedan od najboljih tehničara u svojoj generaciji i na neki način je miks Ronaldinja i Inijeste. Mnogo verujem u njegov potencijal i očekujem da će se uskoro vratiti u Evropu, u neki veliki klub. Nije on slučajno bio deo čuvene Barselonine škole – poručio je Vijeira za “Rekord” i dodao da ga kapiten Makedonije nije pitao za informacije o protivnicima.

Duel u Poljskoj je na programu večeras (20.45), a Portugalcima je neohpodan trijumf od minimum tri gola razlike da bi imali šanse za narednu fazu.

0
0

2 Komentara

  1. Bozovic u prvoj godini Grof u drugoj lakej,covek koji nezna da vidi koje talenat a ko je penzioner u timu,zbog njega smo zavrsili na drugom mestu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter