0
Fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

EP ZA MLADE: Engleska u polufinalu, Slovaci ubili poslednju nadu ‘Orlićima’

Objavljeno: 22.06.17 u 22:50

Englezi i Slovaci su večeras trijumfovali sa po tri postignuta gola.

Domaćina je Engleska porazila sa 3:0, a sa istim rezultatom je i Slovaška porazila Švedsku.

Već u šestom minutu su Englezi stigli do vođstva protiv Poljaka. Demaraj Grej je sačekao pas Čilvela i gađao veoma lepo i precizno, tako da nije Vrabel mogao da zaustvai taj udarac. Isti igrač je bio u centru pažnje i u drugom poluvremenu, samo ovoga puta kao asistent. Pronašao je Marfija koji je duplirao prednost ‘Albiona’. Tačku na ovaj duel i plasman u polufinale jestavio Bejker sa penala, kada je pre toga Bednarek zaradio drugi žuti karton i ostavio igrače na cedilu.


England 3-0 Poland | All Goals and Full… by wc2018

Veliki deo posla je Slovačka uradila u prvoj polovini prvog poluvremena. Hrijen je u petom minutu postigao vodeći gol za Slovake, da bi nakon nešto više od 15 minuta prednost povećao Mihalik. Konačan ishod je postavio Satka u 73. minutu. Slovaci su trenutno u najboljoj poziciji što se drugoplasiranih ekipa tiče. U preostale dve grupe Češka, Italija i Portugalija imaju po tri boda i utakmicu manje, Slovaci imaju šest ali i za tri gola bolju gol razliku od svih pomenutih reprezentacija.

Rezultati by SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter