2
Domaći fudbal

‘RAT’ NA INTERNETU: Podeljena mišljenja navijača Partizana o povratku Pantića (FOTO)

Objavljeno: 18.06.17 u 16:10

Juče je internetom brzinom svetlosti proširena vest o povratku igrača generacije ’96 u Partizan.
Danilo Pantić će ponovo obući crno-beli dres, a to je izazvalo dosta komentara na društvenim mrežama.

Grobari dobro pamte način na koji se rastao Pantić od Humske i otišao put Čelsija gde nije imao šansu da zaigra, već je vreme provodio po pozajmicama u Holandiji.

Došlo je vreme da se Danilo Pantić vrati na mesto gde je sve počelo i pokuša da svoju karijeru postavi na pravi kolosek, na kojem je bila kada je prošli put bio u Humskoj, i po mišljenju mnogih, prerano uzeo preveliki zalogaj u vidu londonskog velikana.

Jedan deo navijača crno-belih smatra da je dobro za klub što se Pantić vraća, kao i da može da pomogne crno-belima na putu u Ligu šampiona, a sa druge strane deo pristalica aktuelnog prvaka Srbije misli da mladi igrač nije zaslužio drugu šansu u klubu, pogotovo zbog načina na koji je otišao iz Srbije. Među onima koji smatraju da je dobro što se Danilo Pantić vratio jeste i popularni reditelj Srđan Dragojević, inače deklarisani navijač crno-belih:

0
0

2 Komentara

  1. Decko nije kriv nego njegov alavi otac. Pa isto je bilo i sa Zivkovicem. Njegov povratak je zahtevao menadzer Fali Ramadani kao uslugu za prodaju Milenkovica. Bojim se da Partizan ima obavezu da mu obezbedi i broj utakmica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter