0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KIŠA U BIDGOŠĆU: Lalatović potvrdio naša saznanja – evo zvaničnih sastava Srbije i Portugalije (FOTO)

Objavljeno: 17.06.17 u 16:52

Prema informacijama iz Bidgošća, fudbalere Srbije i Portugalije očekuje nešto teži teren za igru, a evo i sastava dvojice selektora.

Selektor Nenad Lalatović izvešće na teren stadiona u Bidgošću potpuno isti sastav koji je HotSport ranije danas najavio.

Jedino će formacija varirati tokom meča, ali je definitivno da će na golu stajati Vanja Milinković-Savić, četvorku u odbrani će činiti Gajić, Jovanović, Veljković, Antonov, ispred njih petorica će kreirati: Maksimović, Grujić, Gaćinović, Živković, Čavrić, dok će za golove biti zadužen Uroš Đurđević.

Sa druge strane, Portugalci će biti ofanzivni u formaciji 4-3-3, sa nekoliko vrlo jakih individualaca poput Fernandeša u vezi ili Guedeša u napadu.

Inače, kiša je padala tokom celog dana u ovom poljskom gradu, ali je sat vremena pre početka meča stala i nadajmo se da više neće padati.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

PORTUGALIJA: Varela – Kanselo, Je, Rubin Semedo, Rodrigez – Karvaljo, Neves, Fernandeš – Žota, Podense, Guedeš.

SRBIJA: Milinković-Savić – Gajić, Jovanović, Veljković, Antonov – Maksimović, Grujić, Gaćinović, Živković, Čavrić – Đurđević.

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter