0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

BUM: I Vladimir Stojković ponovo u crno-belom! (FOTO)

Objavljeno: 16.06.17 u 16:52

Fudbalski klub PAOK na pragu je završetka novog velikog posla, nakon današnjeg angažovanja Aleksandra Stanojevića za prvog trenera.

U danu kada je Aleksandar Stanojević stigao u solunski klub i taj posao je ozvaničen, novi trener PAOK-a već je izrazio želju za prvim transferom, a još brže smo dobili i nagoveštaj da je tako nešto itekako moguće.

Naime, Vladimir Stojković velika je želja Stanojevića, što je on i iskazao, a zatim je portal privržen solunskim crno-belima ‘PAOK 24’ kontaktirao golmana reprezentacije Srbije i dobila konkretan odgovor.

FOTO: STARSPORT

– Pre svega, treba da se zna da je njegova krv 1000% crno-bela i to nije nešto što tek tako govorim, uostalom, videćete sada kada je Stanojević došao u PAOK. Poznajem odlično Aleksandra Stanojevića, sa njim sam igrao u Ligi šampiona, kasnije smo sarađivali u Makabiju iz Haife i obožavam njegov napadački stil igre. On nikada ne igra na 0:0, uvek želi da pobedi. Razgovarao sam sa njim prethodnih dana, postoji mogućnost da mu se pridružim. PAOK je takođe moj klub, volim Solun, tamo imam dosta prijatelja i često putujem kod njih – otkrio je Stojković.

Stojković je pre par godina bio i na korak od Olimpijakosa, ali ipak nije došlo do realizacije transfera. Sada je član Notingem Foresta, za koji dugo nije odigrao niti jedan meč i definitivno je da će ovog leta promeniti klub, a to će po svemu sudeći, biti PAOK.

FOTO:STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter