0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMANJA MILIĆ: Bićemo pravi i bolji nego prethodne sezone (VIDEO)

Objavljeno: 13.06.17 u 15:48

 Zvezdino krilo Nemanja Milić prvi put je na letnjim pripremama sa Crvenom zvezdom.

Nakon dva treninga on je izneo svoje impresije sa Zlatibora.

–  Utisci nakon juče i danas su super i sve ovo je očekivano. Ko zna koje su nam ovo pripreme i znamo šta nam je posao. Ovde smo da se što bolje spremimo za start sezone, a ne sumnjam da će treninzi biti odlični i da ćemo kako treba dočekati kvalifikacije za Ligu Evrope – priča Milić.

Na Zlatiboru će se raditi sa loptom ali i bez nje, što je za pripreme očekivano.

– To je normalno, ovo su pripreme i mora biti i vežbi snage i rada sa loptom. Sve to moramo da prođemo. Milojević je odličan trener, to je pokazao svojim radom u prethodne tri godine i siguran sam da će nas sad dobro spremiti. Verujem da ćemo biti jedna dobra Crvena zvezda i bolja nego prethodne sezone – kaže krilni ofanzivac crveno-belih.

(Izvor: youtube / Crvena zvezda)

Ipak, prva utakmica dolazi jako brzo jer kvalifikacije kreću 29. juna.

– Pitanje je da li možemo biti 100% spremni za tu prvu utakmicu ali mi ćemo se i kroz te mečeve pripremati. Nadam se da ćemo i njih odigrati dobro i onako kako treba i da ćemo onda za start prvenstva biti u onoj pravoj formi – zaključio je Milić.

(Izvor: youtube / Crvena zvezda)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter